nieuws

Horloges

U vindt bij Juwelier Yannick kwaliteitsvolle horloges uit een ruime keuze van merken. Voor ieders stijl en budget. U kan bij ons ook terecht voor herstellingen of aanpassingen aan uw horloge.

Hier vindt u enkele sfeerbeelden van onze collectie.
Wij verwelkomen u graag in onze winkel om onze horloges te komen bekijken.

Wat met waterdichtheid ?

Een kwartshorloge bevat fijne elektronische onderdelen, die zeer vochtgevoelig zijn. Bij aankoop is het bijgevolg heel belangrijk de waterdichtheidsgraad na te gaan om eventuele latere klachten te vermijden. De waterdichtheidsgraad wordt bepaald bij de creatie van het model en is onder meer afhankelijk van de dikte van de kast, het glas en de dichtingen.

De afkorting ATM betekent 'atmosfeer'. Een horloge waarvan het deksel gegraveerd is met de vermelding 'water resistant 3 atm' is getest bij een atmosferische druk van 3 bar = 3 kg per cm². Deze druk komt overeen met een waterkolom van 30 meter.

Onze merken

horloges armanihorloges casiohorloges balmainhorloges daniel wellingtonhorloges danish designhorloges dieselhorloges esprithorloges festinahorloges fossilhorloges guesshorloges hugo bosshorloges ice-watchhorloges michael korshorloges pontiachorloges rodaniahorloges radohorloges tissothorloges tommy hilfiger
© Webdesign Antwerpen I-Com